Verzorgingsgebieden voor onderhoud monteurs

 

Wilt u voor uw bedrijf de verzorgingsgebieden voor uw onderhoud monteurs in kaart brengen? Doe dit dan met behulp van een thematische kaart. Een thematische kaart toont kenmerken van een bepaald thema op een kaart. Zo kan er bijvoorbeeld op worden getoond hoeveel inwoners een gebied heeft. Ook is het mogelijk het aantal monteurs in een gebied aan te geven. U kunt zelf kiezen hoe dit gebied eruitziet. Zo kunt u kiezen om gegevens per postcodegebied, gemeente of provincie weer te geven.

Een thematische kaart met verzorgingsgebieden voor onderhoud monteurs

Als u een bedrijf heeft met veel onderhoud monteurs in dienst, komt het van pas om op een kaart de verzorgingsgebieden te bepalen. Op deze kaart verdeelt u uw afzetgebied in delen en geeft u per deel aan hoeveel onderhoud monteurs hier werkzaam zijn. Er zijn tegenwoordige meerdere softwareprogramma’s om thematische kaarten te maken. Een voorbeeld is IrisVision, dat door Iris International zelf is ontwikkeld. Met dit programma kunt u thematische kaarten maken en hiermee onderzoek doen naar onder andere:

  • De verdelingen en verhoudingen in en tussen (verzorgings)gebieden;
  • Spreidingspatronen;
  • Penetratiegraden;
  • Structuren.

Na het ontwerpen van een thematische kaart heeft u een nauwkeurig overzicht van de verzorgingsgebieden voor al uw onderhoud monteurs.

Een bestelling plaatsen

Wanneer u gebruik wilt maken van IrisVision, kunt u dit gemakkelijk bestellen. U kunt een bestelformulier opsturen per post, een e-mail sturen of ons bellen via 070-3863891. Wanneer u niet zo vaak of geen ingewikkelde themakaarten moet maken, kunt u ook kiezen voor PostcodeView-IrisVision Light. Dit softwareprogramma heeft minder functies, maar is geschikt voor het maken van eenvoudige themakaarten.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!