Thematische kaart

 

Een thematische kaart helpt u gegevens in kaart te brengen voor een bepaald gebied. Zo is het mogelijk om met behulp van zo’n kaart te onderzoeken hoeveel omzet u heeft per provincie in Nederland. Thematische kaarten worden door veel bedrijven gebruikt om klantgegevens in kaart te brengen. Het dient ter ondersteuning van de planning, verkoop en marketing.

Een thematische kaart vertelt u alles over uw klanten

Met een thematische kaart heeft u in een handomdraai alle belangrijke gegevens van uw klanten verzameld per regio. U kunt zelf kiezen of dat u de gegevens wilt per gemeente, per postcodegebied, per regio of per provincie. Om een thematische kaart te maken heeft u speciale software nodig: IrisVision. Met dit softwareprogramma kunt u marktgericht en statistisch onderzoek doen op een geografische achtergrond. Zo kunt u onderzoek doen naar:

  • Structuren;
  • Spreidingspatronen;
  • Penetratiegraden;
  • Verdelingen en verhoudingen in en tussen gebieden.

Eenvoudige thematische kaarten zijn ook met andere software te maken. Hiervoor verkopen wij PostcodeView-IrisVision Light. Hiermee kan elke willekeurige kaart ingelezen en bewerkt worden tot een thematische kaart. Voor het maken van complexere thematische kaarten of rayonindelingen is IrisVision noodzakelijk.

IrisVision of PostcodeView-IrisVision Light bestellen

Om één van onze softwareprogramma’s te bestellen, kunt een bestelformulier verzenden naar ons kantoor in Voorburg of een e-mail sturen. Het is ook mogelijk uw bestelling telefonisch te plaatsen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 070-3863891. Binnen 14 dagen ontvangt u de software. Aan deze software is een onderhoudscontract verbonden. Dit houdt in dat u gratis updates van het kaartmateriaal, gratis updates en nieuwe releases van de software en gratis telefonische ondersteuning krijgt gedurende 2 jaar.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!