Rayonnering voor vertegenwoordigers

 

Iris International helpt u graag een rayonnering te maken van uw vertegenwoordigers. Wij zijn specialist op het gebied van visualisatie van klantgegevens op geografische ondergronden. Wij brengen uw markt in beeld met behulp van thematische kaarten, zoals postcodekaarten en gemeentekaarten.

Visualisatie van klantgegevens met behulp van rayonnering van uw vertegenwoordigers

Een rayon is een gebied waarin iemand een bedrijf vertegenwoordigt. Door middel van rayonnering worden gegeven voor alle vertegenwoordigers in kaart gebracht. Een rayonnering dient ter ondersteuning van marketing, verkoop en planning. Zo wordt vaak in kaart gebracht wat de omzet of winst per rayon was. Met een rayonindeling is het zeer gemakkelijk cijfers bij te houden over de vertegenwoordigers van uw bedrijf.

Software voor rayonnering van uw vertegenwoordigers

Bij Iris International kunt diverse software bestellen, waaronder IrisVision. Met dit softwareprogramma is het mogelijk rayonindelingen voor vertegenwoordigers en filialen te maken. IrisVision is zeer gebruiksvriendelijk en biedt vele mogelijkheden voor marktgericht en statistisch onderzoek. De software wordt geleverd met een onderhoudscontract. U heeft recht op gratis updates en releases van de software, gratis updates van het kaartmateriaal en gratis telefonische ondersteuning. Extra opties zoals een cursus of licenties kunnen voor een meerprijs worden aangevraagd. Als u hier meer informatie over wilt, kunt u ons bellen via 070-3863891.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!