Rayonindeling

 

Moet u een rayonindeling maken voor uw bedrijf? Maak dan gebruik van de software van Iris International. Wij hebben software ontwikkeld waarmee thematische kaarten en rayonindelingen kunnen worden gemaakt. Daarnaast digitaliseren, beheren en verkopen we postcode kaarten en daarvan afgeleide kaarten. Dit alles doen wij met behulp van gegevens die worden verstrekt door PostNL, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en het CBS. Deze gegevens zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar.

Een rayonindeling maken met behulp van software van Iris International

Wanneer u een rayonindeling wilt maken, heeft u daar speciale software voor nodig. Wij hebben een softwareprogramma ontwikkeld, genaamd IrisVision, waarmee uw thematische kaarten en rayonindelingen kunt maken. Een rayonnering begint met het maken van een gebiedsindeling voor vertegenwoordigers of iets dergelijks. Deze is altijd gebaseerd op een bestaande indeling, bijvoorbeeld op basis van postcode. Rayonnering wordt vaak gebruikt voor marketing, verkoop of planning. Zo is te onderzoeken wat de omzet of winst van een bepaalde vertegenwoordiger is in een door u afgebakend gebied, een rayon.

Software voor rayonnering bestellen

IrisVision is eenvoudig te bestellen. U kunt ons per post een bestelformulier opsturen, maar ook mailen of bellen naar 070-3863891. Wanneer u onze software bestelt, krijgt u er van ons een onderhoudscontract met allerlei handige voordelen bij. Dit blijft 2 jaar geldig. Als u nog vragen heeft over onze software om een rayonindeling mee te maken, kunt u ook daarvoor bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!