Over ons

 

IRIS International

Iris International geniet ruime bekendheid op het gebied van postcodekaarten en GIS, de Geografische InformatieSystemen voor thematische kaarten en rayonnering.

Iris International is in 1988 opgericht en is een onafhankelijk instituut, welke is ontstaan vanuit TNO, de Nederlandse Organisatie voor Toegepast Wetenschappelijk Onderzoek. Met ruime ervaring op voornoemde gebieden, kennis en inzet zijn wij in staat zeer nauwkeurige en betrouwbare postcodekaarten met vele afgeleide producten te ontwikkelen. Wij geven advies en doen onderzoek in de genoemde velden.

Iris International heeft veel ervaring en kennis op het gebied van geografische informatiesystemen, marketing ondersteuning, stedelijke en transport modellen, ruimtelijke planning en postcodes.

Iris International digitaliseert, beheert en verkoopt postcodekaarten en alle afgeleide kaarten. Met Cendris als bronhouder van de postcode data en de samenwerking met het CBS voor gemeente- en woonplaatsgrenzenkaarten heeft het geleid tot postcode- en afgeleide kaarten met een grote nauwkeurigheid.

Vanuit de 4-cijferige postcodekaart is een hele set van standaardkaarten, de CBS standaard gebiedsindelingen van Nederland afgeleid. Voorbeelden van deze kaarten zijn de gemeentekaart, de Cebucokaart, de Coropkaart, de politieregio’s en gezondheidsgebieden.

Met de genoemde kaarten en geografische software, zoals IrisVision kunt u thematische kaarten vervaardigen met bijvoorbeeld de omzet per vertegenwoordiger per rayon. Deze kaarten worden gebruikt voor de ondersteuning van het beleid, met name op het gebied van marketing, verkoop en planning. Daarmee zijn er instrumenten voor marketingdoeleinden, monitoring van de ontwikkelingen van uw producten op de markt, de basis voor uw beleid.

Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere van onze producten of wanneer u een vraag heeft, neem gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!