Klantgegevens geografisch in kaart brengen

 

Om klantgegevens geografisch in kaart te brengen, zijn de juiste kaarten en software nodig. Iris International kan u deze leveren. In 1998 zijn wij een onafhankelijk instituut geworden na eerder te hebben gewerkt voor het TNO. Wij zijn specialist op het gebied van geografische informatiesystemen, marketing ondersteuning, stedelijke en transport modellen, ruimtelijke planning en het ontwikkelen van postcodekaarten.

Hoe kunt u het beste klantgegevens geografisch in kaart brengen?

Om klantgegevens geografisch in kaart te brengen, heeft u de juiste kaarten nodig. Iris International levert allerlei soorten kaarten, zoals postcodekaarten of gemeentekaarten. Al onze kaarten worden ontwikkeld met behulp van gegevens van PostNL, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en het CBS. Daardoor zijn onze kaarten zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Deze kaarten zijn verwerkt in onze eigen software: IrisVision. Hiermee kunt u zelf thematische kaarten en rayonindelingen maken.

Contact opnemen

U kunt IrisVision bestellen om uw klantgegevens geografisch kaart te brengen. Wanneer u onze software bestelt, sluit u ook een onderhoudscontract af. Dit houdt in dat u:

  • Gratis gebruik mag maken van onze helpdesk;
  • Gratis updates en nieuwe releases van de software ontvangt;
  • Gratis updates van het kaartmateriaal ontvangt.

Wanneer u niet alle functies van IrisVision nodig heeft, kunt u ook kiezen voor PostcodeView-IrisVision Light. Hiermee kunt u eenvoudige thematische kaarten maken. Bestellen kan door een bestelformulier op te sturen, te mailen of te bellen naar 070-3863891.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!