Klanten geografisch in kaart brengen

 

Wilt u gegevens van uw klanten geografisch in kaart brengen? Dan heeft u een softwareprogramma nodig dat dit mogelijk maakt. Iris International is leverancier van softwareprogramma’s die u helpen gegevens van uw klanten geografisch in kaart te brengen: IrisVision en PostcodeView-IrisVision Light. Met beide programma’s kunt u thematische kaarten maken.

Klanten geografisch in kaart brengen met IrisVision of PostcodeView-IrisVision Light

IrisVision is ons meest uitgebreide softwareprogramma. Hiermee kunt u klantgegevens op geografische ondergronden afbeelden. U kunt bijvoorbeeld gegevens van klanten per postcodegebied of gemeente bekijken. Ook kunt u zelf rayonindelingen maken. PostcodeView-IrisVision Light is enkel geschikt voor het maken van simpele thematische kaarten. Wanneer u uitgebreid marktgericht of statistisch onderzoek wilt doen, is het aan te raden om IrisVision aan te schaffen.

Software bestellen

Als u onze software wilt bestellen om klanten geografisch in kaart te brengen, wordt automatisch een onderhoudscontract afgesloten. Dit houdt in dat u gratis updates en nieuwe releases van de software krijgt, gratis updates van het kaartmateriaal krijgt en onbeperkt contact op kunt nemen met onze helpdesk. Extra opties, zoals een cursus of licenties, zijn toe te voegen. Om de software te bestellen, kunt u een bestelformulier opsturen naar ons kantoor in Voorburg, een e-mail sturen of bellen naar 070-3863891. Wij leveren en factureren uw bestelling vervolgens binnen 14 dagen.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!