Geografische spreiding klanten

 

Wilt u weten hoe het ervoor staat met de geografische spreiding van uw klanten? Dan heeft u een softwareprogramma nodig om deze gegevens in kaart te brengen. Iris International is leverancier van dergelijke software. Met ons softwareprogramma kunnen thematische kaarten en rayonindelingen worden gemaakt. Deze komen vaak van pas bij de marketing, verkoop en planning. Een goede thematische kaart toont u waar al uw klanten vandaan komen.

Geografische spreiding van uw klanten achterhalen dankzij Iris International

Iris International heeft 2 verschillende softwareprogramma’s om thematische kaarten te ontwikkelen:

  • IrisVision;
  • PostcodeView-IrisVision Light.

Eerstgenoemde heeft de meest uitgebreide functionaliteiten. Hiermee kunt u inzicht krijgen in de verdelingen en verhoudingen in en tussen gebieden, penetratiegraden, structuren en spreidingspatronen. U kunt allerlei soorten thematische kaarten maken. Zo kunt u op een thematische kaart aangeven hoe de geografische spreiding van uw klanten is. Wanneer u dit doet op onze postcodekaart kunt u zien hoeveel klanten u heeft in ieder postcodegebied. Zo ziet u waar u afzetmarkt het grootst is. Dit kan goed van pas komen bij bijvoorbeeld het opzetten van marketingcampagnes. Met PostcodeView-IrisVision Light zijn eenvoudige thematische kaarten te maken.

Gebruiksvriendelijke en professionele software

Als u goede software wilt hebben op het gebied van geografische informatiesystemen, is IrisVision ongetwijfeld de beste keuze. U krijgt niet alleen de software, maar er wordt ook een onderhoudscontract met u afgesloten. U kunt rekenen op een zeer goede service en continu nieuwe updates. Als u meer informatie wilt of graag onze software wilt bestellen, kunt u bellen naar 070-3863891.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!