Gebiedsindeling voor buitendienst

 

Een gebiedsindeling maken voor uw buitendienst doet u met behulp van thematische kaarten. Op deze kaarten wordt per gebied iets aangegeven over een bepaald thema. De werkzaamheden van uw buitendienst kunnen ook een thema vormen. Het is overzichtelijk om bij te houden waar uw medewerkers van de buitendienst naartoe gaan. Dit is gemakkelijker wanneer zij allen een bepaald gebied krijgen toegewezen waar ze moeten werken. Dit kunt u doen met behulp van een thematische kaart.

Gebiedsindeling voor uw buitendienst met behulp van Iris International

Iris International levert software waarmee thematische kaarten worden gemaakt. Onze software is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zeer gemakkelijk een thematische kaart te ontwerpen met behulp van één van onze kaarten. Wij hebben onder andere postcodekaarten, gemeentekaarten en provinciekaarten. Bovendien hebben wij ook kaarten van België en Duitsland. Ook op internationaal niveau kunt u dus uw buitendienst over gebieden verdelen. Met één van onze kaarten kunt u, ongeacht uw afzetgebied, een gebiedsindeling voor uw buitendienst maken.

Software van Iris International

Wij hebben 2 softwareprogramma’s ontworpen: IrisVision en PostcodeView-IrisVision Light. De eerste is zeer uitgebreid en hiermee kunnen alle soorten thematische kaarten en rayonindelingen worden gemaakt. De laatste is enkel geschikt voor eenvoudige thematische kaarten. Als u interesse heeft in onze software kunt u bellen naar 070-3863891. Wij vertellen u graag meer over onze programma’s om een gebiedsindeling te maken voor uw buitendienst.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!