Digitale postcodekaart Nederland

 

Bent u op zoek naar een digitale postcodekaart van Nederland? Iris International digitaliseert, beheert en verkoopt postcodekaarten. Alle postcode data die Iris International gebruikt voor het digitaliseren van postcodekaarten wordt verzameld met behulp van PostNL, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en het CBS. Hierdoor zijn onze kaarten zeer nauwkeurig.

Een nauwkeurige digitale postcodekaart van Nederland van Iris International

Een digitale postcodekaart van Nederland kan om diverse redenen worden gemaakt. Zo is het mogelijk om in beeld te brengen hoeveel klanten u heeft in een bepaald postcodegebied. In 1997 hebben wij voor het eerst een postcodekaart gedigitaliseerd. Elk jaar passen wij deze postcodekaart aan op basis van grenswijzigingen van gemeenten, et cetera. Uit deze postcodekaart zijn meerdere kaarten af te leiden, zoals:

  • Een gemeentekaart;
  • Een provinciekaart;
  • Andere regionale standaardkaarten.

Inmiddels leveren wij ook postcodekaarten van België en Duitsland. Onze postcodekaart is ontwikkeld voor onze eigen software IrisVision, maar kan ook via enkele andere GIS-programma’s worden geraadpleegd.

IrisVision bestellen

Als u onze digitale postcodekaart van Nederland wilt gebruiken om klantgegevens in kaart te brengen of om andere redenen, kunt u ons programma IrisVision hiervoor downloaden. Als u onze postcodekaart via een ander GIS-programma wilt raadplegen, kunt u bellen naar 070-3863891. Wij kijken dan wat de mogelijkheden zijn. Onze postcodekaart wordt altijd geleverd als onderdeel van een standaard set kaarten. Deze bestaat uit 4-, 3-, 2- en 1-cijferige postcodekaarten, een gemeentekaart, een Cebucokaart en een provinciekaart.

Neem vrijblijvend contact op!

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Demo

Bent u benieuwd hoe een onze kaarten eruit zien? Vraag nu snel een demo aan!